Hart werken met een 't'

Jouw Werk, Jouw Impact: Samen Bijdragen aan het Goede Doel

Strijd tegen Kanker: Steun Annemarie's Hoop en Kracht

Doneer alsjeblieft een kleine bijdrage op:

Steunactie Annemarie

Elke cent telt in deze bijzondere tijd. Dank je wel voor je steun!

Help mee het leven van Annemarie helderder te maken! Ze is niet alleen een klant, maar ook een vriendin geworden, die nu strijdt tegen kanker. Met jouw steun kunnen we haar wens waarmaken: een laatste keer professionele kerstdecoratie creëeren en ervan genieten. De hoge ziekenhuiskosten maken het haar momenteel moeilijk, maar samen kunnen we haar deze vreugde geven.


Wat doet 'hart werken met een t ?? Dit zijn 2 initiatieven

  • Initiatief 1: We hebben onlangs een contract afgesloten met het kinderkankerfonds waar bij elke factuur een deel naar het fonds gaat. U kan dit meevolgen via de doneerknop onderaan die u naar de actie leidt. 

Je kan ook rechtstreeks doneren of de actie bekijken (transparantie) via de knop rechts zonder ons in te huren. Alle bijdragen klein of groot maakt een verschil uit.

 

  • Initiatief 2: Per seizoen zullen wij een gratis muurschildering aanbieden in plaatsen waar wij het belangrijk vinden. Dit zal variëren van kinderscholen, rusthuizen, kinderafdelingen ziekenhuis, enzovoort... Plaatsen waar een fantasierijke muurschildering een bijdrage kan leveren aan het geluk en de atmosfeer. Deze schilderingen zullen we ook speciaal enkel op deze pagina plaatsen.

Leen een helpende hand

Door ons in te huren, draag je dus automatisch bij aan deze waardevolle initiatieven. Samen creëren we niet alleen prachtige resultaten, maar ook positieve verandering in de wereld. Je kunt erop vertrouwen dat jouw keuze voor een schilderij of muurschildering van Brush Hour niet alleen leidt tot professionele dienstverlening, maar ook tot een tastbare bijdrage aan degenen die het het hardst nodig hebben.


'Kijk terug en wees dankbaar'

'Kijk vooruit en wees hoopvol'

'Kijk om je heen en wees behulpzaam'