Handgemaakte decoratie

Bent u op zoek naar unieke, op maat gemaakte kunstwerken voor uw huis of als een speciaal cadeau? Bij Brush Hour brengen we uw ideeën tot leven door handgeschilderde kunstwerken te creëren op zowel katoenen doek als houten items. Wij zijn toegewijd aan het leveren van prachtige stukken die uw visie en persoonlijkheid weerspiegelen.


Al onze schilderijen worden gemaakt met kwaliteitsverf zoals Amsterdam Expert of Ara Artist Acrylics.

Deze garanderen u topkwaliteit waarbij uw kunstwerk zijn schoonheid en kleur blijft behouden met na een een gepaste droogtijd een vernislaag wordt aangebract.


Schilderijen op aanvraag

Onze schilderijen worden met liefde en precisie met de hand gemaakt. Of het nu gaat om een adembenemend landschap, een portret van een geliefde, of een abstract meesterwerk, we staan klaar om uw ideeën te vertalen in prachtige kunst.

Bij Brush Hour Muurschilderingen begrijpen we dat kunst persoonlijk is. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk kunstwerk perfect past bij hun visie. Of u nu een specifieke kleurenschema in gedachten heeft of een abstract concept wilt verkennen, wij zijn er om uw dromen werkelijkheid te maken.


De prijs van een schilderij wordt berekend op een uurtarief van 20 euro per uur plus de kosten van het materiaal. Eens ik een beeld heb van wat u wenst kan ik u al vlug een richtprijs geven.

Zoals bij muurschilderingen kan ik ook steeds werken volgens een budget.

Schilderijen worden op dezelfde manier afgehandeld als muurschilderingen. Met een offerte, datumkeuze van afwerking en een voorschotfactuur.

Houten Decoratie

Naast onze schilderijen op doek, bieden we ook handgeschilderde kunst op houten items zoals keukenplanken en tapasplanken. Zeer interessant voor een unieke toets te voegen in je horecazaak of lokale onderneming.

Of je kan een geliefde plaats, persoon of huisdier op een creatieve wijze in je huishouden of zaak brengen.

Al onze houten items worden met zorg vervaardigd en tweelaags afgelakt met Deense olie, waardoor ze niet alleen prachtig zijn, maar ook functioneel. Onze afgewerkte houten producten zijn vrij van toxische stoffen en volledig afwasbaar, zodat u ze veilig kunt gebruiken om voedsel en dranken op te serveren.

Het gaat er om dat we een ambachtelijk schilderwerk te leveren dat echt bij u past.

Of het nu gaat om een schilderij voor uw woonkamer of een gepersonaliseerd geschenk voor een speciale gelegenheid, we streven ernaar om kunst te creëren die uw ruimte verfraait en betekenis geeft aan uw leven.


Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën te bespreken en een op maat gemaakt kunstwerk te bestellen. We kijken ernaar uit om samen met u iets moois te creëren.