Veelgestelde vragen

Is dit betaalbaar?

 

Veel projecten variëren rond de 300 - 600 euro en alles is steeds bespreekbaar indien u een vooraf opgesteld budget hebt dan werk ik graag hier rond. 

 

Hoe lang duurt een muurschildering?

Afhankelijk van de grootte en de moeilijkheidsgraad kan dit variëren van 1 dag tot 3 dagen of meer. Ik werk graag in detail en met een zekere realisme. Hierdoor neem ik mijn tijd om voor u iets speciaal te maken. Vandaar dat ik ook geen uurtarief hanteer.

 

Zijn grotere projecten op afstand mogelijk?

Ik ben beschikbaar voor muurschilderingen overal in België en op verre locatie. Is het project meer dan 1 dag op verre locatie dan dient u rekening te houden met het aanrekenen van kosten overnachting  voor de duur van uw project. Hierbij kiezen we wel de goedkoopste optie die voordeliger zou zijn voor u in vergelijking met transportkosten.

 

Betaal ik kosten voor een plaatsbezoek of offerte?

Deze zijn volledig vrijblijvend en brengen u niet in kosten. Met uitzondering van grote projecten kan u wel begrijpen dat bij locaties op verre afstand niet altijd een plaatsbezoek mogelijk is. Maar met het digitaal tijdperk mag dit geen belemmering zijn om tot communicatie en creatieve wisselwerkingen te komen.

 

Werk je ook buiten?

Ik doe muurschilderingen binnen en muurschilderingen buiten. Let wel, het seizoen voor buitenschilderingen loopt van 1 april tot 31 oktober. Tevens dient hierbij ook rekening gehouden te worden met luchtvochtigheid en weersomstandigheden. Maar wij doen alles mogelijk om dit door te laten gaan.

 

Vervaagt de schildering niet na een tijd? 

Wij werken met stuk voor stuk erkende en gewaardeerde verfmerken met een hoge pigmentwaarde. Ik gebruik ook steeds de verf die hoort bij de ondergrond. Bij buitenschilderingen is vernissen niet nodig, maar kan als extra service gevraagd worden.

 

Welke tijdstippen zijn beschikbaar voor een project? 

Voor projecten overdag ben ik beschikbaar tussen 09.00 uur tem max 17.00 - 18.00 uur. Feestdagen en weekends ben ik niet beschikbaar.

 

Wanneer dient men tot betaling over te gaan? 

Ter onze bescherming wordt steeds een voorschot gevraagd van 15% van de totale offerte. Voorschot wordt enkel terugbetaald in volgende gevallen: 

  • annulering dringende redenen (familiaal, gezondheid,...) 

Het voorschot wordt vaak gebruikt ter voorbereiding van uw werk en aankoop van materiaal die hiervoor nodig is. Het is tevens ook een eerste vertrouwen tussen opdrachtgever en uitvoerder.

Na de voltooiing van het werk rekening wij bij voorkeur af met Payconiq en zal u een afrekening ontvangen waarin uiteraard uw voorschot is in verwerkt. 

 

Heeft u nog verdere vragen inzake uw muurschildering of schilderij u kan ons gerust persoonlijk contacteren.